Home section

Nyheter

Arkiv

Fortsatt förtroende från AGA

Nyköpings Rör & Svets AB har fått i uppdrag att leverera 3 stycken gaspaneler till AGA AB Linde Gas. Tillverkning, provning och montage av gaspanelerna sker i vår verkstad i Nyköping.

2017-11-30

Sellihca pre-kvalificerade

Sellihca är ett branschnätverk och kvalificeringssystem för energisektorn i Norden som inköpare använder för hantering av leverantörsinformation och -risk samt för att effektivisera inköpsverksamhet och upphandling som följer lagen om upphandling inom försörjningssektorn (LUF).

Nyköpings Rör & Svets är Sellihca pre-kvalificerade vilket innebär att organisationen Achilles har granskat vårt företags uppgifter och funnit oss kvalificerade som leverantör av tjänster till företag knutna mot Sellihca.

2017-10-02

Nu söker vi fler medarbetare

Just nu söker vi erfarna svetsare- & industrirörmontörer. Läs mer under Jobba hos oss.

2017-07-10

Certifierade enligt SS-EN ISO 3834-2 samt SS-EN 1090-1

Vi vill ständigt utveckla och förbättra vår verksamhet och som ett steg i detta är vi nu certifierade enligt SS-EN ISO 3834-2 samt SS-EN 1090-1. Läs mer under Kvalitet.

2017-07-03

Rörmontage för AGA, OVAKO Boxholm

NRS har fått i uppdrag att utföra rördragning för gasol kring brännarna till en stegbalksugn vid OVAKOs anläggning i Boxholm.

2017-05-03

Konsult till SSAB

NRS Engineering bidrar med resurser för kostnadsberäkning till förstudie vid SSABs anläggning i Oxelösund.

2017-03-28

Rörkonstruktion

Nu erbjuder vi även konstruktionstjänster för trycksatta anordningar. Vår nya avdelning kallar vi för NRS Engineering.
Våra tjänster sträcker sig från förstudie till montage av anläggningen och alltid med fokus på högsta kvalitet och säkerhet enligt gällande direktiv. Läs mer under våra tjänster.

2017-03-28

KONTAKTA OSS

Hör
av dig

Om du önskar att komma i kontakt med oss på NRS använd informationen nedan eller kontaktformuläret på sidan. Vi återkommer så snart vi kan

Nyköpings Rör & Svets

Skicka ett meddelande

Fyll i dina uppgifter och klicka på "skicka"